Nyt badeværelse i hjemmet

Drømmer du om at få et nyt badeværelse eller renoveret det gamle?

Der er ofte rift om badeværelset i et hus, hvis der kun er et. Typisk er der flere i husstanden, der skal i bad hver dag, og det skal koordineres. Særligt om morgenen kan det være svært at finde tid til at bruge badeværelset til at få børstet tænder og gjort sig klar til at komme ud ad døren.

Hvis du drømmer om at få bygget et nyt badeværelse i dit hjem, så der ikke er så meget trængsel på badeværelset, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at få renoveret og istandsat det eksisterende badeværelse, så hjælper vi hos JV Totalentreprise dig gerne.

Vi tilbyder etablering af nyt badeværelse såvel som renovering af badeværelse for private boligejere i blandt andet Frederikssund, Roskilde, Kirke Hyllinge og Holbæk. Har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Vi kan varetage hele projektet fra start til slut

Et badeværelsesprojekt omfatter ofte flere forskellige faggrupper. Der kan for eksempel være brug for hjælp fra en murer, en maler, en VVS-installatør og en elektriker. Derfor kan du med fordel vælge at lade os stå for hele dit badeværelsesprojekt i form af en totalentreprise. Så sørger vi for at kontakte alle de relevante håndværkere og koordinere deres arbejde, så du får en samlet løsning, uden at du selv skal bruge tid på det.

Vi har over 25 års erfaring og et bredt netværk

Vi har mere end 25 års erfaring inden for vores fag, og vi har i løbet af årene fået os et bredt netværk af samarbejdspartnere, som kan løse de opgaver, vi ikke selv har kompetencer til. Det kan for eksempel være VVS’ere og elektrikere, da vi selv har både tømrer og murer i firmaet.

Alle håndværkere er autoriserede, og vi går højt op i din tryghed og sikkerhed i forbindelse med dit badeværelsesprojekt, som vi varetager fra start til slut.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Vores priser på et nyt badeværelse afhænger blandt andet af:​

  • ​Hvor stort det skal være
  • ​Om du skal have monteret nye fliser på badeværelse
  • ​Hvilke materialer du vælger.

Ring til os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Sidder du inde med nogle spørgsmål, vil vi hellere end gerne besvare dem.

Vi har stor erfaring på området og bidrager gerne med gode råd og vejledning.

Følg vores Håndværk

​på Facebook

Følg os og få større indbik i vores hverdag, deltag i eventuelle konkurrencer og meget mere.

Har du spørgsmål?

JV Totalentreprise sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

JV Totalentreprise – CVR: 34255512